Menu

Hvad siger kunderne?

Kundernes oplevelser med Ergonomisk Lys fra Chromaviso


Britta Kraemer, afdelingssygeplejerske, gastroenterologisk afd., Herlev:

“At se det farvede ergonomiske lys i funktion var revolutionerende! Simpelthen en AHA oplevelse. Det gjorde stort indtryk. Det er et revolutionerende produkt.”

Majken Winther, sikkerhedsrepræsentant og sygeplejerske, Køge sygehus, Endoskopisk Afsnit:

“Ergonomisk Lys er et rigtig godt produkt. Man mærker hvordan Chromaviso brænder for det. Det var en fornøjelse at se, hvor hensynsfuld sælgeren var overfor patienten, da han var på afdelingen. Det er jo noget, jeg som sygeplejerske lægger stor vægt på.”

Knud Venborg Pedersen, overlæge på Urologisk afd., Skejby:

“Med Ergonomisk Lys bliver belysningen mere fredelig og meget bedre at arbejde i. Det er fysisk aflastende at slippe for det dårlige lys og få ro. Undersøgelserne bliver bedre, det skåner øjnene og giver bedre arbejdsmiljø”.

Overlæge Peter Vilmann fra Kirurgisk Gastroenterologisk Afdeling, Amtssygehuset Gentofte:

“Ergonomisk Lys er den optimale belysning, der er tilpasset arbejdsfunktionerne på bedste vis. Formår at favne flere modstridende behov på operationsstuen fx ultralyd og narkose.”

Administrerende direktør på Odense Universitetshospital Jens-Otto Skovgaard Jeppesen:

“Ergonomisk Lys er et godt eksempel på brugerdreven innovativ tænkning, der gennem produktudvikling er blevet et succesfuldt kommercielt produkt. Det er væksttænkning – og et eksempel på, hvordan det offentlige og det private i fællesskab fremstiller et innovativt produkt”.

Hvad siger kunderne om Ergonomisk Lys fra Chromaviso

Projektleder Lars Hansen, medico-teknisk afdeling, Skejby:

“Ergonomisk Lys giver et bedre arbejdsmiljø. Personalet bliver ikke så trætte i øjnene, hverdagen bliver nemmere og knapt så anstrengende. Der er færre med hovedpine – og der kan blive stillet flere mere sikre diagnoser. Øjet ser bedre og nuancerne bliver opfattet bedre.”

Koordinator Torben Casmer, Teknisk afd., Skejby:

“Ergonomisk Lys er farvet lys, der er tilpasset de forskellige funktioner, så de kan fungere optimalt på samme tid i det samme rum. Ingen anstrengte øjne betyder større sikkerhed. Vi har allerede Ergonomisk Lys på Dagkirurgisk og på Kats – og det er et kæmpe fremskridt for vi har rigtig dårligt lys mange steder. Nyt udstyr og forbedret arbejdsmiljø kan tiltrække arbejdskraft. Det er noget både læger og sygeplejersker bør tage med i deres overvejelser.”

Ingeniør Per Johannesen, Carl Bro:

“Ergonomisk Lys er jo især relevant fordi flere og flere operationer foregår via skærme – og der er ofte en uheldig almen belysning på stuen. Det har vist sig nyttigt at anvende farvede lyszoner. Ergonomisk Lys er fleksibelt og kan tilpasses de forskellige arbejdsforhold på operationsstuen, hvor mange arbejder i forskellige funktioner på samme tid.”

Overlæge Annika Loft Jakobsen, Klinisk Fysiologisk Nuklearmedicinsk Klinik, Rigshospitalet:

“Ergonomisk lys er en individuelt tilpasset lys-løsning. Vi har oplevet en stor forandring i vores hverdag, efter vi har fået installeret Ergonomisk Lys i vores Beskriverrum . Vi har 10 arbejdspladser fordelt på 6 arbejdsstationer i samme rum, der har fået individuel lysstyring. Vi kan nu hver især stille lyset, som vi gerne vil have det. Med det farvede lys skal vi ikke længere anstrenge os for at se detaljerne på skærmen – det gør, at vi ikke er så trætte i øjnene og hovedet efter endt arbejdsdag. Og dagen igennem kan vi simpelthen holde koncentrationen i længere tid end tidligere.”

Inger Carstensen, Social- og sundhedsassistent, Gentofte Hospital:

“Jeg har været med på laparoskopiske procedurer, siden man introducerede den type indgreb. Og jeg har ofte gået hjem fra arbejde efter en dag med laparoskopiske procedurer med fornemmelse af at gå i en ‘osteklokke’. Jeg var træt i hovedet. Efter vi har fået installeret Ergonomisk Lys er jeg mere frisk efter endt arbejdsdag. Jeg føler, at jeg dagen igennem er mere klar i hovedet, og fornemmer forløbet og tiden meget bedre. Det farvede lys giver en behagelig, beroligende stemning på stuen.”

Kontakt en Chromaviso-medarbejder