Menu

Integreret lysløsning til Skaraborg Hospital i Skövde

Skaraborg Hospital i Skövde bygger et nyt moderne akut hospital (AS-Blocket) – med Chromaviso sundhedsfremmende lys.

”Vi lavede en grundig ”cost-benefit” analyse af pris, produkter, ydelser, grad af evidens og vi valgte derfor Chromaviso. Chromaviso er en meget kompetent og pålidelig partner. De har en essentiel viden og evidens, som er med til at sikre en sundhedsfremmende effekt på patienter og personale. Derudover er deres løsning af højeste standard i forhold til design, produkter, garantier, ydelser og kommisionering. Vi føler os meget sikre i at lyset i Skövde bliver en succes, da det har været det på andre store hospitaler,” siger Leif Fransson, direktør hos SP Gruppen, Linus Idermark oh partner hos Tribus, som alle er rådgivere på dette projekt.

Løsningen

40.000 kvadratmeters integreret lysløsning tilpasset til de forskellige afdelinger og med diagnose specifik lysprotokol til at sikre de optimale forhold i behandlingen af kritisk syge patienter samt arbejdet og trivsel hos personalet.

  • Chroma Zenit evidensbaseret døgnrytmelys på intensivafdelinger, post-operation, og akut enheder i integration med Chroma Sound konceptet, ”musik som medicin” – evidensbaseret musik, der sikrer restitution og integritet.
  • Ergonomisk lys på 12 operationsstuer, 2 Hybrid operationsstuer med kikkert-kirurgi, åben kirurgi og billeddiagnostik.
Kontakt en Chromaviso-medarbejder

Se også