Menu

Nøglefærdige løsninger

I Chromaviso leverer vi nøglefærdige løsninger. Vi er anerkendt for vores høje serviceniveau og grundige projektforløb.

Vi leverer kvalitetsløsninger, der indeholder analyse af brugernes behov, rådgivning, projektering, programmering, aflevering, test af installation, ibrugtagning, oplæring og finjustering efterfulgt af opfølgning og løbende service. En installation er først vellykket, når lyset fungerer upåklagelig – og brugerne er tilfredse.

I projekteringen arbejdede vi tæt sammen med Chromaviso, og sammen gennemgik vi rum for rum. Det har betydet, at vi ramte rigtigt første gang. Det er fantastisk med tanke på, at det er den største og mest avancerede installation i Sverige

Linus Idemark, Projektleder, Sweco

Brugerne er i fokus

Vores løsninger er skræddersyet til brugernes behov. Derfor indgår brugerdialog som et løbende element i vores projekter, først i den indledende fase, hvor vi afdækker behov og krav. Når lysløsningen er implementeret gør vi os umage med at undervise brugerne i lyset og lave de sidste tilpasninger, således at løsningen opnår høj brugbarhed og tilfredshed.

Vores løsninger er skræddersyet til brugernes behov.

Nyeste teknologier – mulighed for fjernsupport

Vi er på forkant med den teknologiske udvikling – og vores produkter er opgraderet med den nyeste LED teknolog. Vi udvikler egne touchscreens, paneler og avancerede styringsystemer. Alle vores bestræbelser udspringer af ønsket om at skabe optimale forhold for patienter og personale gennem nytænkende lysdesign.

Armaturet skal være vandalsikret, så man ikke kan smadre det, bruge det som våben eller skade sig selv med det. Her fandt Chromaviso en god løsning til fornuftige penge. De har en professionel tilgang, de tager fat om udfordringerne med det samme og får dem løst

Søren Busch Madsen, projektleder fra Wicotec Kirkebjerg