Menu

Psykiatrien

psykiatrien

Chroma Zenit er baseret på en unik platform af erfaring og viden inden for det psykiatriske område.

Vi står bl.a. bag:

  • Danmarks første og største Døgnrytmehospital, Aabenraa Psykiatri. Har kørt problemfrit på 10.000 kvm. siden 2015 og skabt stor værdi.
  • Room-light, klinisk, randomiseret studie +150 patienter på Psykiatrisk Center København  (2017-2020). Det er et stort, internationalt studie som dokumenterer effekten af Chroma Zenit på depressive patienter.
  • Fremtidens Patientstue, Bispebjerg Hospital (2018). Her udvikles et unikt lysdesign med helt ny generation af døgnrytmelys.

Chromavisos Døgnrytmelys anvendes med stor effekt i psykiatrien. Her tilpasses lyset individuelle behov for stimulering af patienterne, og bidrager dermed til at understøtte behandlingen af patienterne. Samtidig skaber de rolige og trinløse overgange i lyset i løbet af døgnet en afslappende og behagelig stemning.

Chroma Zenit anbefales af læger og forskere som en non-farmakologisk intervention – en aktiv del af behandlingen.

Chroma Zenit gør en forskel på flere forskellige specialer  og situationer i psykiatrien. Tag fat i os, hvis du ønsker viden om et bestemt speciale. Vi tilbyder ofte en rundvisning på de hospitaler vi har implementeret lys, så du kan høre brugernes erfaringer inden for samme speciale som dig – og du kan opleve lysets effekt med dine egne øjne.

Læs mere om de kliniske studier og praksis evidens som dokumenterer effekten af Chroma Zenit.

Koncept til sansestimuli og terapi
Til sansestimuli har Chromaviso udviklet et koncept i samarbejde med Aabenraa Psykiatri, som tilbyder patienter forskellige farvede og hvide lysindstillinger tilpasset opkørte, passive eller andre situationer.

DemensCenterA¦èrhus 32
DemensCenterA¦èrhus 33
DemensCenterA¦èrhus 34
DemensCenterA¦èrhus 35
Kontakt en Chromaviso-medarbejder

Se også