Menu

UX Designer & Projektleder indenfor digital udvikling til sundhedsfremmende IoT belysning

Chromaviso er højt specialiseret i sundhedsfremmende belysningsanlæg til hospitaler, psykiatri og plejehjem. Vi skaber fremtidens lysløsninger, som sikrer bedre behandling for patienter og et bedre arbejdsmiljø for personalet. Vi er drevet af viden og har et højt ambitionsniveau – vi ønsker at hæve standarden for lys. Vores løsninger er dokumenteret i forskning, og vi er anerkendt blandt vores kunder for at sikre højeste driftssikkerhed og brugertilfredshed.

Chromaviso er markedsledende og vi har siden vores opstart i 2006 gennemført mere end 1800 projekter i hele Skandinavien. De sidste år er efterspørgslen for sundhedsfremmende lys vokset stødt, og Chromaviso er i en rivende udvikling. Vi har flere spændende projekter i støbeskeen, herunder en digital transformation. Derfor ansætter vi nu endnu en medarbejder til vores udviklingsafdeling. Du kan se frem til en vigtig og alsidig rolle i vores dynamiske organisation med masser af synlighed, samarbejde og passion for det vi laver.

Hvad indeholder jobbet?
Som UX Designer & Projektleder i Chromaviso vil du blive virksomhedens ledende UX specialist. Du er UX design lead og projektleder for virksomhedens digitale produkt-suite, der omfatter IoT styringsinterfaces og omfattende front-ends til salgs- og lysdesign-apps. Du fører an med digitalt design, usability testing og digital projektledelse i virksomheden. Det er afgørende, at du har motivation og kompetencer til at lede UX projekter fra start til slut med et team, der omfatter UX, UI design, softwareudvikling og systemarkitektur. Du får derved varierende opgaver, der udfordrer dig som UX’er, udvikler og projektleder.

Eksempler på jobopgaver:

  • Behovsafdækning. Contextual inquiry og bruger interviews. At oversætte brugeres udfordringer, ønsker, vaner og opførsel til wireframes, mock-ups, storyboard og UI-flows.
  • Designe og udvikle interaktive prototyper i Axure RP, Figma, Sketch
  • Planlægge usability tests, opsøgning af slutbrugere, eksekvering af usability tests
  • Fordele projektroller og ansvar i dit team samt vurdere tidslinjer og fastsætte deadlines
  • Planlægge og visualisere systemarkitektur, databasearkitektur, sever/client ansvar og datastrømme
  • Omsætte digitale prototyper til eksekverbare sprintplaner for udviklere og drive udviklingen fremad
  • Researche nye web/app teknologier, nye IoT produkter og digital styring i belysningsmarkedet generelt

Hvad forventer vi af dig?
Du er uddannet bachelor eller kandidat i IT, datalogi, digital design, IKT-ingeniør el. lign. Du har god erfaring med UX design og projektledelse. Du har en stærk interesse i web og app udvikling og adskiller dig fra den rent visuelle UI designer med din tekniske ekspertise. Du har udviklet komplekse digitale prototyper og du er besat af den datadrevne og brugercentrerede UX proces. Du er optaget af at finde nye interfaces til at understøtte eksisterende processer i den fysiske verden, og du motiveres af at skabe værdi med dine kompetencer indenfor virksomhedens specialefelt.

Fagligt er du er specialist i usability testing, digital prototyping, scrum og agil udvikling. Dine yndlingsværktøjer kan inkludere Figma, Sketch, Adobe XD og Axure RP. Som UX’er er du den teknologi interesserede, gerne med konkret erfaring i adskillige programmeringssprog. Det er ikke et krav, men vil være et plus hvis du har erfaring i følgende teknologier: Javascript, ES6, NodeJS, PHP, Laravel, VueJS og MySql.

Du er samtidigt i stand til at tage et forretningsmæssigt perspektiv og forstår at se udviklingsopgaver som projekter, der skal ledes og kommunikeres i samspil med resten af organisationen. Du har en naturlig interesse i projektledelse og forstår de førende metoder og hvordan de bringes i spil. Som medarbejder er du struktureret og godt kommunikerende. Du forstår at holde en systematisk orden i din UX proces, din faglige dokumentation og din projektledelse.

Jobbet er en fuldtidsstilling, og løn er efter kvalifikationer.

Er du nysgerrig på jobbet, så send en ansøgning til tsh@chromaviso.com. Vi læser ansøgningerne løbende og kalder ind til samtale løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Innovations- og kvalitetschef Torben Skov Hansen på 4080 4278.

 

Billede1