Menu

UX design-praktikant

Chromaviso søger løbende UX design-praktikanter til vores afdeling for R&D. Du vil blive en del af et dynamisk softwareteam, hvor vi arbejder på tværs af kompetenceområder, og hvor vi alle brænder for det vi laver og for at gøre en forskel med vores løsninger.

Dine opgaver

Som vores nye UX-praktikant kommer dit fokus til at ligge i tværsnittet mellem UX og vores tekniske team (software og hardware). Afhængigt af dine interesser vil du komme til at arbejde med vores lys- og betjeningsløsninger eller udvikling af vores web-baserede digitaliseringsprojekter.

Vi forestiller os at du vil bruge det meste af din tid hos os med at supportere UX-, software- og hardware-kollegaer gennem at tale brugernes sag ved:

 • Grundlæggende brugerundersøgelser som f.eks. contextual design / contextual inquiry.
 • Prototype-, mockup- og UI-design til vores betjeningsløsninger og interne digitaliseringsprojekter.
 • Brugertest (kvalitative/tænkehøjt/A/B-tests) af prototyper, brugergrænseflader og applikationer.
 • Dataanalyse, dokumentation, kondensering og videreformidling af resultater fra undersøgelser og tests.
 • Udviklingsopgaver – hardwarenær softwareudvikling – på vores styresystemer og digitaliseringsprojekter. (Evt. programmeringssprog: CSS, Lua, PHP [Laravel], JavaScript [Vue.js, Node.js])

Dit team

Du vil tilslutte dig vores tværfaglige R&D-team, der samler UX, software og hardware. Vi arbejder sammen for at sikre brugervenlige og sundhedsfremmende produkter. Du får en fast plads på kontoret på Finlandsgade 25, 8200 Aarhus N, hvor du kan tjekke ind og være en del af teamet. Du vil fra dag et være en del af teamet og være med til at påvirke vores produkter og leverancer.

Ved at være praktikant hos Chromaviso får du en mentor, som vil fokusere på at gøre dit praktikforløb både givende og interessant. Du vil få en dyb indsigt i Chromaviso, og hvordan vi benytter brugercentreret forskning som udgangspunkt for udvikling af fremtidige produkter.

Hvem er du som person?
Du læser på nuværende tidspunkt på en bachelor- eller kandidatuddannelse som ingeniør, eksempelvis design og innovation, software, produkt- og designpsykologi, sundhedsteknologi, medialogi, interaktionsdesign eller et lignende felt. Derudover bidrager du med:

 

 • Erfaring med user research og brugerinddragelse
 • Praktisk erfaring med design- og prototypeværktøjer som eksempelvis Adobe Illustrator, Affinity Designer, Adobe XD eller Figma
 • Praktisk erfaring med et eller flere programmeringssprog (eg. JavaScript, CSS, PHP, Lua, C, C++ eller lignende)
 • Pålidelighed og evnen til at levere på dine forpligtelser i et hurtigt, omskifteligt arbejdsmiljø
 • Gode samarbejdsevner
 • Flydende engelsk og dansk i både skrift og tale

Ansøgning

Send cv og ansøgning til maj@chromaviso.com. Ansøgere vurderes løbende så ansøg hurtigst muligt.

For yderligere information eller ved spørgsmål kontakt Digital Product Manager Morten Adelsen Jakobsen på mobil 4080 4270 eller maj@chromaviso.com. Læs mere på www.chromaviso.com eller følg med på LinkedIn/chromaviso

Hvem er Chromaviso?

Vi er en vækstvirksomhed som er specialiseret i sundhedsfremmende lys til hospitaler og plejehjem. Vores løsning er dokumenteret i forskning og skaber sundhed og trivsel hos patienter og personale. Vi er en stærk tværfaglig organisation med forskellige kompetencer inden for teknologi, brugerindsigt, salg og marketing. Vi går foran i markedet og har det forgangne år fordoblet vores omsætning. Vi har en klar ambition om at fortsætte den positive udvikling.