Menu

Studiejob – Teknisk salgssupport

Studiejob: Teknisk salgssupport

Vi søger lige nu en studentermedhjælper til at understøtte vores vækst i Skandinavien. Du vil blive en del af et ungt og dynamisk team, som alle brænder for det vi laver, og for at gøre en forskel med sundhedsfremmende lys. Vores lyskoncepter er innovative og førende i markedet – vi sælger viden og nøglefærdige løsninger.

Som teknisk salgssupport bliver du et vigtigt bindeled mellem vores tekniske afdeling og salg, og du vil blive involveret i store dele af både salgs- og implementeringsprocessen. Du vil få et spændende og udfordrende job med rigtig mange muligheder for at præge det i den retning, som du ønsker.

Hvem er du som person?
Du er udadvendt, er hurtig til at leve dig ind i nye opgaver og ikke bange for at gribe telefonen, hvis opgaven kræver det. Du trives med en varieret hverdag, hvor det til tider kan gå stærkt og der er mange bolde i luften.

Dine opgaver
Jobbet er alsidigt og du vil opnå erfaring med et bredt udsnit af opgaver, såsom:

  • Salgssupport – tilpasse salgsmateriale
  • Assistere den tekniske support
  • Lysberegninger – du vil få oplæring i lysberegningssoftware (DIALux)
  • Kundebesøg
  • Powerpoint og excel opgaver
  • Du kan være ingeniørstuderende eller business-studerende med teknisk flair

Du er grundig i dit arbejde, har styr på detaljerne. Du er dygtig til excel og powerpoint. Du er frisk på at lære nyt og bringe dine egne kompetencer og faglighed i spil. Du arbejder selvstændigt og er god til at strukturere din tid. Du får en fast plads på kontoret i Skejby, hvor du kan checke ind og være en del af teamet, men har også mulighed for at passe dele af jobbet hjemmefra. Timetal justeres efter travlhed, men forventes 10-15 timer pr. uge. Der vil også indgå rejser til Skandinavien. Du vil få en grundig oplæring.

Hvem er Chromaviso?
Vi er en dynamisk vækstvirksomhed som er specialiseret i sundhedsfremmende lys til hospitaler, psykiatri og plejehjem. Vores løsning er dokumenteret i forskning og gør en forskel for patienter og personale. Vi er en stærk tværfaglig organisation med forskellige kompetencer inden for teknologi, brugerindsigt, salg og marketing. Vi går foran i markedet med nye løsninger og har det forgangne år fordoblet vores omsætning. Vi har en klar ambition om at fortsætte den positive udvikling.

Så er du klar på et alsidigt og udviklende studiejob hvor du er involveret i udbredelsen af et meningsfuldt koncept indenfor sundhedssektoren så send et par ord om dig til [email protected].

Vi holder samtaler løbende og ansætter den rette kandidat når vedkommende er fundet.

For yderligere information eller ved spørgsmål kontakt Projektingeniør Mads Krøyer på mobil 4080 4293.

Læs mere på www.chromaviso.com eller følge med på LinkedIn/chromaviso