Menu

Studiejob – Talentfuld svensktalende til salg og marketing

Chromaviso søger lige nu en svensktalende studentermedhjælper til at understøtte vores vækst i Sverige. Du vil blive en del af et  dynamisk team, som alle brænder for det vi laver og for at gøre en forskel med sundhedsfremmende lys.

Du vil blive ansat i salg og marketing, og du vil blive et vigtigt bindeled mellem vores svenske marked og vores danske hovedkontor. Du vil få et spændende og udfordrende job med rigtig mange muligheder for at præge det i den retning, som du ønsker.

Dine opgaver
Jobbet er alsidigt, og du vil opnå erfaring med et bredt udsnit af opgaver, såsom:

  • Understøtte salgsarbejdet i Sverige
  • Koordinering af kampagner målrettet nye kunder
  • Pressearbejde
  • Udarbejde casestories og andre tekster og film
  • SoMe content
  • Oversættelse til svensk
  • Markedsanalyser inden for sundhedssektoren
  • Brugerundersøgelser

Hvem er du som person?
Du er udadvendt, du er hurtig til at leve dig ind i nye opgaver og ikke bange for at gribe telefonen. Du trives med en varieret hverdag, hvor det til tider kan gå stærkt og der er mange bolde i luften. Din faglighed kan komme flere steder fra – for os er det afgørende, at du er flydende i svensk – på skrift og tale, er i gang med en videregående uddannelse inden for marketing/ kommunikation/ business el. lignende og brænder for at prøve dine marketing/ kommunikationskompetencer af i en innovativ vækstvirksomhed.

Du er hurtig på søgetasterne, frisk på at lære nyt og på at bringe dine egne kompetencer og faglighed i spil. Du får en fast plads på kontoret på Finlandsgade 25, 8200 Aarhus N, hvor du kan tjekke ind og være en del af teamet, men du har også mulighed for at passe dele af jobbet hjemmefra – fx. fra Sverige. Timetal justeres efter travlhed, men forventes 10-15 timer pr. uge. Der kan også indgå rejser til Sverige.

Hvem er Chromaviso?
Vi er en dynamisk vækstvirksomhed som er specialiseret i sundhedsfremmende lys til hospitaler, psykiatri og plejehjem. Vores løsning er dokumenteret i forskning og skaber sundhed og trivsel hos patienter og personale. Vi er en stærk tværfaglig organisation med forskellige kompetencer inden for teknologi, brugerindsigt, salg og marketing. Vi går foran i markedet med nye løsninger og har det forgangne år fordoblet vores omsætning. Vi har en klar ambition om at fortsætte den positive udvikling.

Ansøgning
Ansøgningsfrist er hurtigst muligt, send ansøgning til ase@chromaviso.com.
For yderligere information eller ved spørgsmål kontakt Kommunikationschef Ane Eskildsen på mobil 4080 4291 eller ase@chromaviso.com. Læs mere på www.chromaviso.com eller følge med på LinkedIn/chromaviso