Menu

Sales and Relations Manager til markedsleder inden for healthtech

Drives du af at arbejde med projektsalg inden for sundhedssektoren? Navigerer du smidigt mellem forskellige stakeholders som hospitalsledelser, klinikere/ fagpersonale, kommunale velfærdsafdelinger, rådgivere og tekniske afdelinger? Arbejder du struktureret og lykkes du i alle faser af salgsarbejdet – lige fra leadgenerering, udbud, til tilbud og den endelige forhandling? Har du flair for at sætte dig ind i nye teknologier og omsætte det til værdi for kunderne? Så kan dette være dit næste drømmejob.

Ekspertposition inden for innovative high-tech løsninger til sundhedssektoren
Chromaviso har igennem de sidste +15 år sat standarden i markedet for sundhedsfremmende lys. Vi er gået foran med nyeste viden, evidens og teknologiske løsninger. I dag anvendes vores lys i mere end 2500 projekter i Skandinavien – som en aktiv del af behandlingen af patienter, borgere og personale. Vores løsninger er dokumenteret i forskning, og vi er anerkendt blandt vores kunder for at sikre højeste driftssikkerhed og brugertilfredshed.

Markedet er i vækst, og vores pipeline vokser i både størrelse og kompleksitet. Chromaviso ønsker at styrke vores danske salgsindsats. Du får et udfordrende job med masser af ansvar og muligheder for udvikling i en uformel og dynamisk organisation. Du får 25 passionerede kolleger med forskellige kompetencer indenfor salg, marketing, produktudvikling, projektstyring, viden og digitalisering – og du vil indgå i vores velfungerende salgsteam med med seks kolleger fordelt på Danmark, Sverige og Norge.

Om jobbet
Som Sales- and Relations Manager vil du få ansvaret for Chromavisos salg i Jylland. Du er ansvarlig for hele salgsprocessen, fra den indledende leadgenerering, til den direkte salgsbearbejning, forhandling og implementering.

Dine nøgleopgaver bliver:

  • Opspore nye leads
  • Direkte salgsbearbejdning af pipeline – fra indledende kontakt til kontrakt
  • Udarbejde tilbud i vores digitale platform samt præsentationsmateriale ud fra Chromavisos skabeloner
  • Implementere de solgte løsninger hos kunden, i form af fx træning af brugerne og sikre høj brugertilfredshed
  • Arbejde med udbudsprojekter
  • Beslutningstager forståelse – differentieret indsats if. forskellige målgrupper inden for plejehjem/ kommuner samt hospitaler
  • Pipeline management i vores CRM system samt månedlig rapportering på mål
  • Bidrage med input til den løbende udvikling af Chromavisos koncepter, produkter og marketing
  • Repræsentere Chromaviso på messer og konferencer


Din profil

Du skal besidde en bred vifte af kompetencer. Vi leder specifikt efter den rette blanding af salgskompetencer, netværker, strateg, teknisk indsigt, struktur, digitalt mindset samt høj arbejdsvilje, teamplayer og motivation. Som person skal du have både den tålmodighed og overblik som komplekst B2G projektsalg kræver, og samtidig skal du have sulten, drivet og viljen til at vækste din pipeline.

Dine salgskompetencer kan komme mange steder fra. Har du erfaring med komplekst projektsalg, med projekter til plejesegmentet/ hospitaler, eller med salg af lysløsninger er det et plus, men det er ikke afgørende. Din personlighed er afgørende for at lykkes i jobbet, og du skal være proaktiv, selvmotiverende og have lysten og evnerne til at lykkes med mange opgaver i højt tempo. Du brænder for at se din pipeline vokse, lande ordrer og få kundeprojekterne helt i hus. Du skal have flair for teknologi og være nysgerrig på at lære alt om lys, lige fra teknikken bag, designet af armaturer og betjening til, hvordan lys påvirker mennesker fysiologisk og mentalt. Du skal evne at justere din kommunikation i forhold til målgruppen, hvad enten beslutningstager har en ledelsesmæssig, teknisk eller klinisk baggrund.

 

Du vil referere til Chromavisos salgsdirektør, som også er medejer og grundlægger. Du har kontor på vores hovedsæde i Aarhus Nord og derudover vil dit arbejde være på landevejen eller hjemmefra.

Hvis du vil vide lidt mere om stillingen, kan du kontakte Salgsdirektør Claus Puggaard på

cpu@chromaviso.com eller mobil +454080 4276.

Vi forventer at ansætte den rette kandidat i løbet af vinteren/ foråret 2022. For yderligere info se www.chromaviso.com eller følg os på LinkedIn/Chromaviso. Ansættelsessamtaler løbende.