Menu

R&D System designer

Chromaviso er en vækstvirksomhed som er højt specialiseret i sundhedsfremmende lysløsninger til hospitaler, psykiatri og plejehjem. Vi skaber fremtidens lysløsninger, som bidrager til en bedre behandling for patienter/ borgere og et forbedret arbejdsmiljø for personalet. Vi er drevet af viden og har et højt ambitionsniveau for at hæve standarden for lys i branchen sammen med brugerne. Det gør vi ved at udvikle og levere nøglefærdige systemer til dynamisk belysning med stor grad af kundetilpasning. Effekten af vores løsninger er dokumenteret i forskning, og vi er anerkendt blandt vores kunder for at sikre højeste driftssikkerhed og brugertilfredshed.

Chromaviso har eksisteret siden 2006 og er i dag 16 ansatte. Markedet er i kraftig vækst og vores organisation har vokseværk. Vi har flere nye spændende projekter i støbeskeen, og ønsker derfor at ansætte endnu en medarbejder i en nyoprettet stilling til vores udviklingsafdeling.

Du kan se frem til en vigtig og alsidig rolle i vores dynamiske organisation med masser af synlighed, samarbejde og passion for det vi laver. Vi har hovedkontor i Skejby, Aarhus – i et kontorfællesskab med andre sundhedsteknologiske virksomheder.

Om jobbet
Som vores nye R&D System designer skal du stå i spidsen for at designe næste generation af vores digitale univers, der omfatter betjeninger, design- og procesværktøjer samt belysningsarmaturer. I designarbejdet skal du både arbejde selvstændigt og i samarbejde med eksterne designere. Det er en alsidig stilling, der indeholder design og udvikling af både softwareløsninger og fysiske produkter.
Eksempler på opgaver:

  • Designe, specificere og projektlede digitale projekter, der både kan bestå af software, hardware og komponenter.
  • Drive samarbejdet med eksterne interessenter.
  • Agere ”chief engineer” ved at specificere software opgaver og konstruktionsarbejde samt at sparre med interne og eksterne udviklere.
  • Designe og 3D modellere betjeninger og belysningsarmaturer.
  • Deltage i programmør-teamet i vores digitale projekter.

 

Din profil

Du er uddannet som ingeniør eller lignende indenfor produktudvikling, IKT eller design. Du har lyst til at deltage i design, projektledelse og udvikling.

Du besidder gode kommunikationsevner, og har lysten og evnen til at arbejde sammen med andre fagligheder og brugere – både internt og eksternt, for at nå det bedste resultat.

Du har et designmæssigt højt niveau med en god balance mellem fremdrift og øje for detaljen. Du har interesse og indsigt i alle elementer i et dynamisk belysningssystem. Du skal have erfaring med digitale betjeningsflader og HTML eller app udvikling, samt design og 3D modellering af elektromekaniske produktplatforme. Den helt rigtige kandidat har erfaring med algoritmer, databaser, styring og regulering samt kendskab til industriautomation. Du må også gerne have arbejdet med lys eller belysning, og have en naturlig fascination af lys og dets påvirkningskraft.

Jobbet er en fuldtidsstilling, og løn er efter kvalifikationer.

Er du nysgerrig på jobbet, så send en ansøgning til [email protected] inden d. 22. januar. Vi læser ansøgningerne løbende og kalder ind til samtale løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte innovations- og kvalitetschef Torben Skov Hansen på 4080 4278.

Se også