Menu

Marketing Content Specialist

Brænder du for kommunikation, og kan du skrive levende, kommercielle og knivskarpe tekster til forskellige medier og målgrupper? Så har vi brug for dig hos Chromaviso til at formidle vores viden, ekspertise og mange gode historier. 

Vi er eksperter i sundhedsfremmende lysløsninger til sundhedssektoren og har gennem de seneste år udviklet og dokumenteret lysets effekt hos patienter, borgere og sundhedspersonale. Vores løsninger anvendes i hele Norden, og vi skal nu fortsætte samt øge væksten på både hjemmemarkederne og på nye markeder. Derfor søger vi en Marketing Content Specialist til vores marketing team med reference til vores CMO.

Som Marketing Content Specialist har du øje for den gode, motiverende fortælling, der skaber opmærksomhed omkring Chromaviso og vores løsninger til vores forskellige målgrupper i både B2B og B2G. Din pen er skarp, præcis og farverig, og du er fortrolig med forskellige kommunikationskanaler og deres respektive værdi og rækkevidde. Du er en udpræget holdspiller, der samtidig tager ansvar.

Arbejdsopgaver:

Dine primære arbejdsopgaver bliver at producere skriftligt materiale, hvorfor du i høj grad kommer til at arbejde med tekstforfatning, content, storytelling og journalistisk fængende tekster, tegnsætning og korrekturlæsning i diverse sammenhænge.

 • Ansvarlig for produktion af nyhedsartikler
 • Udvikle vores blog- univers med produktion af lærerige blog posts
 • Bidrage til oprydning, restrukturering og genskrivning af websitetekster i forbindelse med implementering af nyt website
 • Bidrage til at skrive og forfatte opslag til sociale medier
 • Forme og arbejde med vores indholdsformater, koncepter og tone of voice
 • Bidrage til udarbejdelse af cases, whitepapers og thought leadership artikler
 • Være med til at forme og arbejde med employer branding og intern kommunikation

Derudover vil du få stor indflydelse på dine opgaver samt mulighed for at sætte dit eget præg.

Hvem er du:

Vi er på udkig efter en kollega, der kan kombinere kreativitet og stærke copy-kompetencer med et digitalt mindset og fokus på performance. Du har erfaring med at forvandle komplekst fagligt stof til engagerende indhold, der giver læseren lyst til at vide mere. Hvis du har B2B/B2G-erfaring er det et plus, men det vigtige er, at du har en god forretningsforståelse, og har mod på at sætte dig ind i vores mange fagligheder.

Da vi er en virksomhed i vækst, er det vigtigt, at du er proaktiv og dygtig til selv at tage ansvar for dine opgaver ved at komme i mål med disse på selvstændig vis.

Det er ikke vigtigt, hvilken uddannelsesmæssigbaggrund eller hvor mange års erfaring men du skal kunne nikke genkendende til disse punkter:

 • Dygtig ordsnedker og kan skrive fængende til specifikke målgrupper
 • Du har en passion for at skrive og bringe historier til live
 • Du er detaljeorienteret og kan omsætte kompleksitet til letforståelige tekster for de relevante målgrupper.
 • Du forstår, hvordan indhold anvendes i demand lead gen, digital marketing og B2B/B2G buyer journey
 • Du skriver flydende og grammatisk korrekt dansk. Derudover kan du skrive fejlfrit på engelsk.
 • Forståelse for SEO best practice

Derudover vil det være en fordel, hvis du har kendskab til inbound marketing og Hubspot.

 

Om Chromaviso

Hos Chromaviso, transformerer vi standarden for evidens baseret belysning for patienter, borgere og personale på hospitaler, plejehjem og psykiatriske afdelinger.

Med Chromaviso er lys dokumenteret for dets evne til at forbedre søvn og velvære og som en effektiv behandling mod depression og træthed. Vores nøglefærdige løsninger, udviklet gennem teknologisk innovation og daglig interaktion med sundhedspersonale, skaber sunde arbejdsmiljøer for personalet og hurtigere restitution for patienterne.

Vi er en vidensorganisation, med en større udviklingsafdeling med specialister inden for lysteknologi, fotonik, sundhedsteknologi, design og konstruktion samt software.

Det er en del af vores DNA at forbedre arbejdsvilkår – ikke kun for sundhedspersonale men også vores egne medarbejdere. Vi værner om det gode arbejdsmiljø med frihed under ansvar og har stort fokus på, at vores kollegaer trives i dagligdagen.

Vi er en social ansvarlig arbejdsplads med plads til alle uanset køn, religion, nationalitet og uddannelse. Derfor vil du opleve, at vi er et diverse team med mange forskellige baggrunde, interesser og holdninger. Det mener vi gør vores kultur helt specielt og hjælper os til sammen at skabe de bedste resultater.

 

Vil du med på holdet?

Har vi vakt din interesse og kan du se dig selv som Chromavisos nye Content Marketing Specialist, så send din ansøgning hurtigst muligt til mkf@chromaviso.com. Vi behandler ansøgningerne, som de kommer ind, og holder løbende samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Chief Marketing Officer, Mette Kuhlmann Frandsen, på mail mkf@chromaviso.com eller mobil 4213 4550.

Vi glæder os til at høre fra dig.