Menu

Lysdesigner til førende virksomhed inden for sundhedsfremmende lys

Som lysdesigner hos Chromaviso får du muligheden for at sætte dit præg på fremtidens sundhedsfremmende lysløsninger. Du skal styrke vores afdeling for projektsalg og innovation, og her bliver du en del af et kompetent og dynamisk team med stærke tekniske og vidensmæssige kompetencer, som alle brænder for det, vi laver. Du vil få et spændende og udfordrende job med rigtig mange muligheder og tæt kontakt i hele Chromavisos organisation og til vores kunder. Du får mulighed for at være med hele vejen i vores større projekter fra den indledende behovsafdækning og rådgivning til den afsluttende kommissionering og finpudsning.

Dine ansvarsområder:

  • Designe lys- og betjeningsløsninger i sundhedsfremmende applikationer
  • Rådgive kunder om lysdesign på kundemøder
  • Lave specifikationer og priskalkulationer
  • Lave lysberegninger vha. DIALUX
  • Deltage i projektmøder i større byggerier
  • Projektledelsesarbejde
  • Agere intern rådgiver for salgsafdelingen
  • Videreudvikling og design af Chromavisos portefølje af løsninger
  • Deltage i at godkende og specificere egnede belysningsarmaturer
  • Varetage kommissionering

Du vil referere til Chromaviso innovationschef og dit arbejdssted er Aarhus eller København – Chromavisos hovedkontor ligger i Aarhus

Din profil
Du er uddannet lysdesigner, belysningsarkitekt, arkitekt, designer, el-ingeniør eller lignende med erfaring med belysning. Din personlighed er afgørende for at lykkedes i jobbet, og du skal være proaktiv, selvmotiverende og have lysten og evnerne til at rådgive både dine kolleger og kunder. Du skal være en god kommunikator og have en god projekt- og brugerforståelse. Har du erfaring med sundhedssektoren er det et plus, men det er ikke afgørende. Du skal være motiveret for at indgå i den løbende udvikling og kompetenceopbygning i Chromaviso. Du brænder for at udnytte lysets sundhedsfremmende potentiale og har flair for at sætte dig ind i ny viden på området.

Hvem er Chromaviso?
Vi er en dynamisk vækstvirksomhed, som er specialiseret i sundhedsfremmende lys til hospitaler, psykiatri og plejehjem i hele Skandinavien. Vi har mere end 1800 projekter fordelt på +100 hospitaler, og vi er førende i Skandinavien. Vores løsninger er dokumenteret i forskning og gør en forskel for patienter og personale. Vi er en stærk tværfaglig organisation med forskellige kompetencer inden for teknologi, brugerindsigt, salg og marketing. Vi går foran i markedet med nye løsninger og har det forgangne år fordoblet vores omsætning.

Hvis du vil vide lidt mere om stillingen kan vores innovationschef Torben Skov Hansen kontaktes på [email protected] eller mob. 4080 4278.

Vi indkalder løbende til samtale og ansætter, når rette kandidat er fundet.

For yderligere info om Chromaviso – se www.chromaviso.com eller følg os på LinkedIn/Chromaviso