Menu

Konstruktør med flair for projektledelse til udvikling af sundhedsfremmende belysning

Chromaviso er en vækstvirksomhed som er højt specialiseret i sundhedsfremmende lysløsninger til hospitaler, psykiatri og plejehjem. Vi skaber fremtidens lysløsninger, som bidrager til en bedre behandling for patienter/ borgere og et forbedret arbejdsmiljø for personalet. Vi er drevet af viden og har et højt ambitionsniveau for at hæve standarden for lys i branchen. Effekten af vores løsninger er dokumenteret i forskning, og vi er anerkendt blandt vores kunder for at sikre højeste driftssikkerhed og brugertilfredshed.

Chromaviso har eksisteret siden 2006 og er i dag 20 ansatte. Markedet er i kraftig vækst og vores organisation har vokseværk. Vi har flere nye spændende projekter i støbeskeen, og ønsker derfor at ansætte endnu en medarbejder til vores udviklingsafdeling.

Du kan se frem til en vigtig og alsidig rolle i vores dynamiske organisation med masser af synlighed, samarbejde og passion for det vi laver.

Hvad indeholder jobbet?
Som konstruktør i Chromaviso får du berøring med mange processer i Chromaviso og dit arbejde vil føde ind til de forskellige afdelinger i organisationen. Din arbejdsdag vil bestå af meget varierende opgaver – fra de afgrænsede, mindre opgaver til de store, langsigtede udviklingsprojekter, hvor du er med hele vejen – fra start til slut. Du skal bidrage til at udvikle og dokumentere fremtidens lysløsninger. Jobbet er en nyoprettet stilling, så du får mulighed for at præge struktur og rammer fra bunden.

Jobbet indeholder en mulighed for at blive projektleder på egne og andres udviklingsprojekter, Så er du en god produktudvikler og konstruktør, der har lyst til at lede projekter også, så er det her det helt optimale job.

Eksempler på konkrete opgaver er:

  • Udvikling og konstruktion af belysningsarmaturer og betjeninger i 3D CAD
  • Prototypearbejde med nye produkter og systemer
  • Validering af kravsopfyldelse ifm. CE mærkning
  • Sourcing af systemkomponenter og belysningsarmaturer
  • Support til underleverandører og kvalitetsopfølgning
  • Teknisk dokumentation af belysningsarmaturer og betjeninger i samarbejde med kolleger
  • Projektledelse for den rette kandidat. Det er dog ikke et krav

 

Hvad forventer vi af dig?

Du er uddannet som ingeniør, maskintekniker, produktionsteknolog, el. lign med minimum 3 års erfaring i privat virksomhed. Du har en god disciplin i konstruktion og dokumentation, og du mestrer 3D konstruktion i Solidworks eller lignende. Du er it-vant og er helst stærk i MS Excel. Som medarbejder er du struktureret og en god afslutter, og du sætter en stor ære og passion i at levere godee løsninger, som skaber optimal værdi for vores  kunder.

Jobbet er en fuldtidsstilling, og løn er efter kvalifikationer.

Er du nysgerrig på jobbet, så send en ansøgning til [email protected] inden d. 27. marts. Vi læser ansøgningerne løbende og kalder ind til samtale løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte innovations- og kvalitetschef Torben Skov Hansen på 4080 4278.