Menu

Key Account Manager Jylland/ Fyn

Vi søger lige nu en Key Account Manager til at understøtte vores vækst i Danmark. Du vil blive en del af et kompetent og dynamisk team, som alle brænder for det vi laver og for at gøre en forskel med sundhedsfremmende lys.

Som Key Account Manager bliver du Chromavisos mand/ kvinde i Jylland og Fyn og du vil arbejde tæt sammen med vores øvrige salgsteam samt dine kolleger på vores hovedkontor i Skejby. Du vil få et spændende og udfordrende job med rigtig mange muligheder.

Dine ansvarsområder:

  • Salgs- og markedsbearbejdning af relevante interessenter og beslutningstagere på hospitalernes forskellige afdelinger/ specialer – fra beslutningstagere, til klinikere, til tekniske afdeling
  • Salgs- og markedsbearbejdning af relevante interessenter og beslutningstagere i plejesektoren – både de enkelte plejehjem samt de kommunale velfærdsteknologiske afdelinger
  • Budgetansvarlig for salg til hospitaler, plejehjem og psykiatriske afdelinger
  • Bearbejdning af rådgivende ingeniører
  • Løbende opbygning og vedligeholdelse af relationer til interessenter/beslutningstagere
  • Vedligeholdelse af kontakten til eksisterende installationer
  • Projektstyring på udvalgte projekter
  • Undervisning af brugere i lysløsningerne
  • Deltagelse i relevante udstillinger
  • Reference til salgsdirektør Skandinavien

Hvem er du som person?
Du har skabt resultater med salg og er erfaren inden for projektsalg med flere interessenter og komplekse beslutningsprocesser. Du er en troværdig sælger, og du sætter dig grundigt ind i dit stof. Du er en netværker og du er dygtig til at opsøge nye salgsprojekter og følger selvstændigt dine projekter helt til dørs – og sikrer den gode overlevering til dine kolleger i indkøb, projektering og implementering.

Hvem er Chromaviso?
Vi er en dynamisk vækstvirksomhed som er specialiseret i sundhedsfremmende lys til hospitaler, psykiatri og plejehjem. Vores løsning er dokumenteret i forskning og gør en forskel for patienter og personale. Vi er en stærk tværfaglig organisation med forskellige kompetencer inden for teknologi, brugerindsigt, salg og marketing. Vi går foran i markedet med nye løsninger og har det forgangne år fordoblet vores omsætning. Vi har en klar ambition om at fortsætte den positive udvikling.

Hvis du vil vide lidt mere om stillingen kan vores salgsdirektør Claus Puggaard kontaktes på [email protected] eller mob. 4080 4276.

 

Vi indkalder løbende til samtale og ansætter, når rette kandidat er fundet.