Menu

IT-Ingeniør til implementering af sundhedsfremmende IoT belysning

Chromaviso er højt specialiseret i sundhedsfremmende belysningsanlæg til hospitaler, psykiatri og plejehjem. Vi skaber fremtidens lysløsninger, som sikrer bedre behandling for patienter og et bedre arbejdsmiljø for personalet. Vi er drevet af viden og har et højt ambitionsniveau – vi ønsker at hæve standarden for lys. Vores løsninger er dokumenteret i forskning, og vi er anerkendt blandt vores kunder for at sikre højeste driftssikkerhed og brugertilfredshed.

Chromaviso er markedsledende og vi har siden vores opstart i 2006 gennemført mere end 2000 projekter i hele Skandinavien. Efterspørgslen for sundhedsfremmende lys vokser stødt, og Chromaviso er i god udvikling. Vi har flere spændende salgsprojekter i støbeskeen, hvor det afgørende er at levere markedets mest præcist styrede belysningsanlæg med avancerede betjeninger og sømløse integrationer på tværs af tekniske protokoller indenfor IKT og bygningsautomation. Derfor søger vi en medarbejder til at udføre den projektspecifikke konfiguration, integration og tekniske implementering af vores styringsløsninger.

Hvad indeholder jobbet?
Du bliver virksomhedens ekspert i at udnytte vores styringsnetværk til at realisere de mest avancerede belysningsanlæg i Skandinavien. Du får stor viden om, hvordan projektspecifikke designs skal konfigureres i alle anvendte netværkskomponenter, for at programmering af lyset, betjeninger, integrationer og overvågning kan indfri kundens behov. Du bliver en del af et teknisk team, der designer og implementerer de solgte systemer og din rolle bliver helt central, for den sikrer, at styringerne konfigureres og testes samt commissioning on-site ved vores danske og skandinaviske kunder. Der er mange igangværende projekter, så du får en bred berøringsflade og et varierende job, der udfordrer din tekniske indsigt og grundighed. Rejseaktivitet på 20-40 dage årligt er en naturlig del af jobbet.

Eksempler på jobopgaver:
• Rådgivning om og konfiguration af styringer, netværk og betjeninger til salgsprojekter
• Specifikation og konfiguration af integrationer til fx bygningsautomation og medicoteknisk udstyr
• Test af solgte styringsnetværk
• Commissioning og kvalitetskontrol af styringsnetværk enten on-site eller vha. fjernsupport til lokale teknikere
• Samarbejde med R&D software team om videreudvikling af features i styringernes operativsystem
• Service og videreudvikling af kørende installationer
• Administrator for fjernadgangsinstallationer

Hvad forventer vi af dig?
Du er uddannet IKT-ingeniør, datateknikker, elektronikingeniør med programmeringserfaring el.lign. Du er struktureret og kvalitetsbevidst og du er begejstret for at opbygge projektspecifikke løsninger, teste dem og bringe dem fejlfrit i drift ude hos kunderne. Du er rejsevant, løsningsorienteret og forstår at tage ejerskab for dit ansvarsområde. Du er godt kommunikerende, omgængelig og forstår at samarbejde med mange forskellige interessenter. Endeligt forstår du at arbejde proaktivt på flere samtidige projekter og du motiveres af at skabe værdi med dine kompetencer indenfor virksomhedens specialefelt.

Fagligt har du en stærk forståelse for styringskomponenter, kommunikationsnetværk og -protokoller. Det er en fordel, at du har erfaring med kommunikationsprotokoller inden for bygningsautomation så som DMX, DALI, BACnet, KNX, Ethernet, RS232/485, Bluetooth mv. Programmeringsmæssigt er det en fordel, at du har erfaring med HTML, Javascript, CSS, Node.js, Lua eller lignende scriptsprog og opsætning af komponenter via webinterfaces eller dedikeret software.

Jobbet er en fuldtidsstilling, og løn er efter kvalifikationer. Er du nysgerrig på jobbet, så send en ansøgning til tsh@chromaviso.com. Vi læser ansøgningerne og kalder ind til samtale løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte CTO Torben Skov Hansen på 4080 4278.