Menu

Grafiker/multimediedesigner

Grafiker/ multimediedesigner søges – studiejob til selvstændigt og dygtigt talent

Chromaviso søger til kommunikation og branding en dygtig grafiker/ multimediedesignerstuderende til et meget spændende og varierende studiejob!

Du skal arbejde med forskellige grafiske opgaver, web og andet marketingarbejde. Du skal både mestre design og opsætning af tryksager, du skal arbejde i CMS systemet wordpress, samt lave diverse digitale opgaver.

Dit arbejde vil variere, men eksempler på opgaver er:

  • Opsætning at foldere og cases
  • Opdatering af website og løbende optimering – bidrage til ny hjemmeside
  • Content til sociale medier, opdateringer og udvikling
  • Video og animationer
  • Designe powerpoint præsentationer
  • grafiske opgaver fx. modeller, infografik og ikoner

Vi ønsker en selvstændig profil, som tager ansvar for hele opgaven – fra design til de sidste korrekturgange og kontakten til trykkeriet. Du vil være i tæt dialog og sparring med vores Kommunikationschef. Du er talentfuld og leverer altid høj kvalitet. Din kernekompetence er design og grafisk arbejde, og kan du arbejde med video og billeder er det et stort plus. Dine opgaver og ansvarsområde vil vokse i takt med at du viser resultater og gåpåmod.

Som person er du kreativ, nytænkende og detaljeorienteret. Du har minimum 1½ år tilbage af dit studie – gerne mere. Til gengæld vil vi tilbyde dig et lærerigt og innovativt miljø, hvor du kan udvikle dig sideløbende med din uddannelse. Arbejdstiderne er fleksible og kan tilpasses både dit studie og vores behov. Men vi forventer, at du kan arbejde ca. 10 timer ugentligt.

Send din ansøgning til Kommunikationschef Ane Søby Eskildsen på ase@chromaviso.com hurtigst muligt. Vi kalder til samtale løbende. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at maile eller ringe til Ane på 4080 4291. Chromaviso har kontor på Finlandsgade 25, i it-byen i Aarhus Nord. Læs mere på www.chromaviso.com eller LinkedIn/Chromaviso


Om Chromaviso
Chromaviso er højt specialiseret i sundhedsfremmende belysningsanlæg til hospitaler, psykiatri og plejehjem. Vi skaber fremtidens lysløsninger, som sikrer bedre behandling for patienter og et bedre arbejdsmiljø for personalet. Vi er drevet af viden og har et højt ambitionsniveau – vi ønsker at hæve standarden for lys. Vores løsninger er dokumenteret i forskning, og vi er anerkendt blandt vores kunder for at sikre højeste driftssikkerhed og brugertilfredshed.

Chromaviso er markedsledende og vi har siden vores opstart i 2006 gennemført mere end 2000 projekter i hele Skandinavien.