Menu

Om

Vi er eksperter i sundhedsfremmende lysløsninger

I Chromaviso har vi en ambition om at løfte standarden for belysning i sundhedssektoren. Ved at skabe et optimalt og sundhedsfremmende lys, går vi foran i markedet og gør en markant forskel for patienter og personale.

Brugercentreret innovation og løsninger
Vores løsninger er brugercentrerede, og forener dyb indsigt i brugernes behov med ekspertviden om både lysets påvirkning på mennesker og intelligent styring, betjening og integration. Resultat er nøglefærdige løsninger med høj brugertilfredshed.

SkejbyChromaviso116  Billede1

Vi står bag lyskoncepterne Ergonomisk Lys til operationsstuer og Chroma Zenit Døgnrytmelys til døgnbemandede områder, og vores løsninger bruges hver dag i hele Skandinavien på fx Aarhus Universitetshospital, Rigshospitalet, Aabenraa Sygehus, Karlstad og Oslo.

Sammen med forskere, læger og sygeplejersker arbejder vi konstant på, at udvikle vores produkter til morgendagens sundhedssektor.

Chromaviso har været en god samarbejdspartner siden 2007, hvor vi installerede Ergonomisk Lys første gang. De leverer meget kompetent rådgivning, og har gennem årene bevist, at de også følger op med brugerimplementering. Så da vi skulle vælge leverandør til det nye byggeri overvejede vi faktorer som effekt, pris og kompetencer. Og her var vi alle enige om, at vi fik den bedste samlede løsning hos Chromaviso

Tobias Kjellberg, Sundhedsdirektør, Värmland

Rådgivning og kompetencer
I alle vores projekter går vi aktivt ind i hele processen, fra analyse af behov, rådgivning om lysdesign, projektering til brugerforankring gennem undervisning og brugertilpasninger. Alle vores installationer er kendt for høj brugertilfredshed og driftsikkerhed fra dag 1.

Vi viser gerne vores lys frem – tag fat i os.

A¦èbenra¦èSygehus 72  A¦èbenra¦èSygehus 4