Skip to content
Chromavisos medarbejdere poserer med julehuer foran Chromavisos logo på julebillede
Ane Eskildsendecember 18, 2015< 1 mins læsetid

Glædelig jul fra Chromaviso – et kort tilbageblik på 2015

2015 har været et fantastisk år for os – her får du et overblik over de vigtigste highlights.

Flere af de nye, store hospitalsprojekter i Skandinavien, såsom Skejby, Karlstad og Aabenraa Psykiatrisk Hospital har valgt vores sundhedsfremmende lysløsninger. Vi har lagt os i selen for at leve op til de høje forventninger, og kan nu ved slutningen af året med stor tilfredshed konstatere, at vores kunder har fået driftssikre lysløsninger med dokumenteret effekt både til den enkelte højt specialiserede operationsstue og til hele hospitaler.

I 2015 har sundhedssektoren desuden fået øjnene op for vores nyeste lysløsning: Ergonomisk Døgnrytmelys, som er baseret på et enormt udviklingsarbejde og en klinisk valideret lysprotokol. De mange tilbagemeldinger vi får på tværs af det somatiske, psykiatrien og plejen er, at belysningen har en positiv indvirkning på søvn, energi, adfærd og appetit. Det bekræfter os i, at lysløsningen er meget perspektivrig og gør en forskel.
Alt dette kunne ikke være lykkedes for os uden den gode, daglige dialog og samarbejde med vores brugere, kunder og samarbejdspartnere. Vi ser meget frem til et begivenhedsrigt 2016 og glæder os til et fortsat godt samarbejde.

Mange julehilsner fra Chromaviso-teamet.

RELATEREDE ARTIKLER